Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija

Prizorišče: Amfiteater Avditorija Portorož

Tip predstave: Koncert

Datum: 29.06.2019 ob 21.00

Opis

Big Band RTV Slovenija je skupaj s Klemnom Slakonjo že po prvem razprodanem koncertu v Cankarjevem domu pokazal, da je koncert z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem, doživetje ki ga ne smete zamuditi. Skupaj so ustvarili popoln zabavni glasbeni večer. Dirigent je Lojze Krajnčan, ki je tudi idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za orkester.
Klemen je o projektu povedal: »Dirigent Lojze Krajnčan me je povabil k sodelovanju in vabilo sem veseljem sprejel! Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci.«

Na koncertu občinstvo lahko prisluhne nekaterim največjim Klemnovim hitom. Z njimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Izvedba porogljivih uspešnic v živo je odlična, v njih pa Klemen imitira svetovno znane osebnosti, kot so: Slavoj Žižek, Angela Merkel, Donald Trump, Vladimir Putin in drugi. Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimi domislicami v danem trenutku. Zato je vsak nastop ekskluziven, nekaj posebnega!

Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost, da v živo doživite nekaj drugačnega, nekaj zelo (p)osebnega. Ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Orkester: Big Bang RTV Slovenija
Dirigent: Lojze Krajnčan
Produkcija: Glasbena produkcija RTV Slovenija
Foto: Jani Ugrin
Organizator: Špas teater.

Galerija