Perpetuum Jazzile

Prizorišče: Avditorij Portorož

Zvrst: Koncert vokalne glasbe

Datum: 22.3.2024 ob 19.30

Vstopnina: 28 €, 31 €, 34 € v predprodaji, na dan koncerta 31 €, 34 €, 37 €

Opis

PERPETUUM JAZZILE

Unikaten naziv te zasedbe je več kot samo ime. Je hkrati obljuba in zaveza, da je to, kar boste doživeli ob njihovem poslušanju, prav posebna izkušnja. 40+ članov, ki tvorijo spektakularni vokalni orkester PERPETUUM JAZZILE, je namreč pri stvari z vsem svojim srcem in entuziazmom.

Njihovo navdušenje nad glasbo in strast, ki jo vnašajo v svoje projekte, sta skrivnost njihovega uspeha. Kdor jih je videl in slišal, ve: to ni le izjemen ansambel na najvišji glasbeni ravni, to so prijatelji, ki skupaj delajo tisto, kar jim predstavlja največji užitek: glasbo! In ta iskra preskoči, ker v morju vedno bolj enoličnih glasbenih izdelkov njihova kapljica nenadoma zasije od navdušenja in resničnega veselja do petja – to je neponovljiv zvok Perpetuum Jazzile.
V tem duhu interpretirajo uspešnice iz najrazličnejših žanrov – jazza, popa, swinga, rocka, bossa nove, sambe in gospela. Perpetuum Jazzile je vokalni orkester in velikanska izkušnja v živo – dvourni, fascinantni ognjemet!
Za razliko od običajnih orkestrov, katerih glasba izhaja iz instrumentov, oni vse zvoke proizvajajo zgolj s svojimi glasovi. To jim omogoča, da dosežejo zvočni spekter, ki daleč presega vse poprej videno. Perpetuum Jazzile so preprosto edinstveni.

V Avditoriju Portorož bodo nastopili v petek, 22.3.2024 ob 19.30.

Galerija

Ne spreglejte

4.5.2024

21.00

Amfiteater Avditorija Portorož

Koncert

Loredana Bertè: Manifesto

Vstopnina: 34 € - 64 € (prodajna mesta: Avditorij, Eventim, Entrio)