Brasileto - Thomas Gansch & Alegre Corrêa

Prizorišče: Gledališče Tartini Piran

Zvrst: Koncert

Datum: 22.6.2024 ob 21.00

Vstopnina: 24/28 € v predprodaji, 28/32 € na dan koncerta

Opis

Thomas Gansch predstavlja: Brasileto - Thomas Gansch & Alegre Corrêa

Alegre Corrêa zagotovo ni neznan na tem koncu sveta. Grammy nagrajenec je mnogo let živel na Dunaju in kot vodja brazilske skupnosti predstavil mnogo glasbenikov lokalni sceni. Izabel Padovani, Ronaldo Saggiorato in Endrigo Bettega so trije izmed najizjemnejših predstavnikov te izrazito glasbene skupine, s katerimi sem svojčas imel privilegij igrati. Odkar so se vrnili domov, močno pogrešam te glasbene velikane. Zato bi jih rad pripeljal nazaj čez lužo in skupaj z njimi ter neverjetnim Florianom Trübsbachom na saksofonu vodil južnoameriško-dunajski bend, ki pozna vse trike in bo zagotovo navdušil občinstvo.

Brasileto je ime glasbene oblike s specifičnim zaporedjem akordov, ki se pogosto pojavlja v brazilski glasbi. Glasbeniki mu pravimo tudi Brasil Blues. Pod tem naslovom bom skupaj s starimi in novimi prijatelji iz Latinske Amerike sestavil ekskluziven program, ki bi moral občinstvu zagotovo onemogočiti, da bi med poslušanjem ostali pri miru na svojih sediščih.

(Thomas Gansch)

Zasedba:

Thomas Gansch (trobenta)
Alegre Corrêa (kitara/vokal/tolkala),
Izabel Padovani (vokal),
Ronaldo Saggiorato (bas kitara)
Endrigo Bettega (bobni), 
Florian Trübsbach (saksofon).

DO KONCA MESECA FEBRUARJA JE NAKUP VSTOPNIC MOŽEN LE PREK SPLETA!
HVALA ZA RAZUMEVANJE!

________________________

Predprodaja vstopnic na voljo na spletni strani in blagajni Avditorija ter v Mediadomu Pyrhani v času uradnih ur muzeja.
Obiskovalcem nudimo tudi brezplačno parkiranje v Parkirni hiši Amfora (Fornače).