Novice

Tradicionalni ognjemet v Portrožu razsvetlil deževno nebo

Po sinočnjem Silvestrovanju v Piranu, kjer so obiskovalci novo leto dočakali ob glasbi Big Foot Mame in Isaaca Palme, je na novoletno popoldne tudi letos nebo nad Portorožem razsvetlil ognjemet. Dobesedno, lahko rečemo, saj so nebo pokrivali oblaki in dež; Isaac Palma je tako namesto na Trgu Prekomorskih brigad nastopil v okrepčevalnici Pri pomolu.
Vsem, ki ste bili z nami sinoči in danes, hvala za obisk, ostalim povabilo velja za prihodnjič. Srečno in prešerno 2018!
Fotografiral je Jadran Rusjan.

Galerija

Silvestrovanje v Piranu

Po gledališki predstavi v Gledališču Tartini Piran, komediji Dejansko Gospod, se je Silvestrovanje nadaljevalo na Tartinijevem trgu. Zbrani so se zabavali ob glasbi Isaaca Palme in Big Foot Mame. Srečno 2018 sta vsem zaželela tudi piranski župan Peter Bossman in podžupanja Meira Hot. Večer je povezoval Iztok Gustinčič.
Fotografije: Jadran Rusjan.

Galerija

Božično-novoletni koncert z Orkestrom Slovenske filharmonije

Magični utrinki preteklosti - božične pravljice in praznične zgodbe ljudskih izročil so v glasbeni preobleki skladateljev Humperdincka, Rimskega Korsakova in Čajkovskega sinoči zazveneli v vrhunski izvedbi Orkestra Slovenske filharmonije pod taktirko Stefanosa Tsialisa.
S koncertom in zdravico novemu letu smo zaključili 45.leto delovanja Avditorija Portorož. 
Foto: Jadran Rusjan.

Galerija